Producten waar wij trots op zijn.
Producten waar wij trots op zijn.

Services

Publiekscatering is tegenwoordig een essentieel onderdeel van ieder evenement. Niet alleen om bij te kunnen dragen aan het bestaansrecht en verdienmodel van het evenement, maar ook vanwege het onderscheidend karakter. De gekozen opzet van de publiekscatering dient naadloos aan te sluiten op de wensen van de bezoekers.

Beker retoursysteem

Samen met afvalverwerker The One Project en plasticfabriek Huthamaki heeft LOC7000 de afgelopen jaren gezocht naar het perfecte (r)PET-innamesysteem. We hebben nagedacht over hoe het plastic en afval ingezameld moet worden tijdens het event en hoe dit logistiek opgelost wordt. Ook als het event is afgelopen. Elke deelnemer betaalt hier overigens op een transparante manier dezelfde prijs voor. Binnen de samenwerking is LOC7000 de spil tussen Huthamaki en The One Project. LOC koopt de bekers voor de opdrachtgever in bij eerstgenoemde.

Daarnaast centraliseert het de bekers van alle merken en zorgt het voor een centraal transport richting het evenement. We hebben eigen tools ontwikkeld voor het retour nemen van de (r)PET-bekers en flesjes in de bar tijdens een evenement. Zo creëren we een mono-stroom.

Uiteindelijk doel is dat hergebruik van grondstoffen de norm wordt.

Disposables

Grote evenementen vragen om grote oplossingen; zo biedt wegwerpservies een fijne uitkomst voor veel events. Om zonder enig schuldgevoel gebruik te maken van mooi wegwerpservies, bieden wij een uitgebreid scala aan bio disposables voor events. Wat voor event je ook organiseert. 

Draagtrays

Loc7000 introduceert voor haar biermerken herbruikbare draagtrays voor op festivals. De trays zijn gemaakt van gerecycled plastic en gaan de huidige kartonnen trays vervangen. De trays worden vervolgens middels een statiegeldsysteem via de festivalbars uitgegeven en naderhand weer ingenomen.

Eventproductietool

Loc7000 heeft samen met Sansa een productietool ontwikkeld. Met behulp van Sansa is voor ons inzichtelijk wat cateraars nodig hebben aan ruimte en materialen. Ook leggen we op locatie zaken vast omtrent de hygiënecode HACCP en geven we cateraars hier via Sansa realtime terugkoppeling over. Zo verzorgen wij altijd een foodaanbod van excellente kwaliteit.

Wave Bar

LOC7000 werkt sinds een aantal jaar vanuit het halfronde barprincipe. Dit heeft als groot voordeel dat bezoekers zich niet, zoals bij een rechte bar, automatisch massaal voor het midden van een bar opstellen, maar verspreid over de gehele lengte van de bar. Hierdoor zijn veel meer bezoekers tegelijk van drank te voorzien. Het halfronde barprincipe komt terug in THE WAVE. Dit is een door LOC7000 ontwikkelde flexibele stand met een overkapping. THE WAVE is schaalbaar van 15 meter (M) tot 25 meter (XL) en daardoor multifunctioneel inzetbaar, van een plek op een beurs tot op een groot festival.

LocTap

De LocTap staat voor het tappen van bier van 100% kwaliteit, waarbij tapverlies en afhankelijkheid van een ervaren tapper verleden tijd is! Zowel voor open air concerten en festivals als in venues, zoals concertzalen en stadions, is de LocTap een onmisbare speler als het gaat om kwaliteit en het horeca­ model van uw evenement.

Benieuwd naar de mogelijkheden?