Foodmanagement op maat.
Foodmanagement op maat.
Foodmanagement op maat.

Food

Het foodaanbod op een evenement is van grote invloed op de beleving en waardering van de bezoeker. Wat het juiste aanbod is, hangt van veel factoren af; de doelgroep, het verwachte aantal bezoekers, het concept, de wensen van de organisator, logistiek en uiteraard het budget.

Als Loc7000 verzorgen wij het volledige foodmanagement. Onze bemoeienis hiermee gaat erg ver. Afhankelijk van het type event en de doelgroep(en) leveren we altijd maatwerk. Met een selectie van mooie gevarieerde producten, van professioneel en betrouwbare foodpartners in vrijwel alle keukens en smaken, brengen we vraag en aanbod samen. 

Eventproductietool voor onze cateraars

Loc7000 heeft samen met Sansa een productietool ontwikkeld. Met behulp van Sansa is voor ons inzichtelijk wat cateraars nodig hebben aan ruimte en materialen. Ook leggen we op locatie zaken vast omtrent de hygiënecode HACCP en geven we cateraars hier via Sansa realtime terugkoppeling over. Zo verzorgen wij altijd een foodaanbod van excellente kwaliteit. 

Eerlijk eten

Loc7000 streeft ernaar om zoveel mogelijk ‘eerlijk eten’ te serveren. Dat kan betekenen dat de publiekscatering volledig of gedeeltelijk duurzaam is, maar ook dat er duidelijke voorwaarden worden gesteld aan de cateraar wat betreft de productiemethoden of omloopsnelheid. Uiteraard voldoen we met onze partners in publiekscatering altijd aan de hoogste HACCP-eisen en andere wet- en regelgeving op dit gebied.

Is er een vega-alternatief mogelijk, dan bieden we deze aan. We proberen zo veel mogelijk ‘duurzaam’ te leveren, waarbij we ernaar streven om zo min mogelijk plastic gebruiken. Ook proberen wij stapsgewijs de CO₂-voetafdruk van ons eten te minimaliseren en zijn op zoek naar hoogwaardige alternatieven om het huidige aanbod stapsgewijs te vervangen. Daarnaast serveren onze cateraars alleen ‘beter leven’ vlees en wordt verwacht dat dit met een certificaat aangetoond kan worden. 

Partner in kwaliteit.

Sansa software BV

Sansa helpt Loc7000 een uitstekende workflow met onze cateraars te garanderen.

Stichting Horeca Onderwijs

Zoek je een opleiding in de horeca dan ben je bij Stichting Horeca Onderwijs aan het juiste adres.

"Naast Drinks vormt Food een enorm belangrijk onderdeel van onze publiekscatering."

JEROEN KERS, MANAGER OPERATIONS

Vragen? We helpen je graag.