De onmisbare schakel in het barteam

Nieuws

De LocTap staat voor het tappen van bier van 100% kwaliteit, waarbij tapverlies en afhankelijkheid van een ervaren tapper verleden tijd is! Zowel voor open air concerten en festivals als in venues, zoals concertzalen en stadions, is de LocTap een onmisbare speler als het gaat om kwaliteit en het horecamodel van uw evenement.

LOC7000 is sinds de jaren ’80 actief op de evenementenmarkt en faciliteert grootschalige evenementen op het gebied van publiekscatering. Innovatie is voor ons van groot belang. Eerder hebben wij onder andere fold tables, kross units (plas­kruizen), muntautomaten en wave barren (mede) ontwikkeld en daarmee ook kunnen bij­dragen aan het succes van de evene­menten­industrie.

Volume gedoseerde tap

Vanuit onze afdeling barlogistiek en biertechniek hebben wij gezocht naar een oplossing voor de verspilling van bier bij gebruik van raptaps. Samen met Tapkoel hebben wij van daaruit de volume gedoseerde raptap ontwikkeld: de LocTap. Klein of groot bekerformaat, één of meer biertjes tegelijk, een enkele rij of een 
gehele tray… Met de LocTap speel je in op elke situatie aan de bar. De dosering is per kraan instelbaar en de doorschuiftijd is zelf te bepalen. Van onnodig tapverlies is geen sprake, wat maakt dat de LocTap inkoopvoordeel en duurzaamheid op evenementen garandeert.

  • Constante en nauwkeurige dosering ongeacht tapdruk
  • Onafhankelijk inzetbaar met en voor iedere brouwerij
  • Mobiele of vaste opstelling
  • Incl. bijschuimkraan
  • Inkoopvoordeel tot liefst 12%
  • Managementdata (o.a. volumes, taphandelingen, aantal bekers) beschikbaar