Drankinkoop en logistiek.
Drankinkoop en logistiek.
Drankinkoop en logistiek.

Drinks

Voor onze opdrachtgevers regelt Loc7000 de drankinkoop. Ook zorgen wij voor een goed doordacht logistiek plan. Denk hierbij aan aanvoerroutes, opslag en distributie op het terrein, routing van het publiek en de vereiste technische voorwaarden op het gebied van koel- en biertechniek. Tijdens het evenement houden wij continu in de gaten welke items goed verkopen en tussentijds aanvulling behoeven. Zo zorgen wij ervoor dat er nooit tekorten aan drankitems ontstaan.

Ook vastlegging van de genuttigde consumpties is een belangrijk onderdeel van ons servicepakket. Binnen twee weken na een evenement ontvangt de opdrachtgever een rapportage. Zo weet deze op korte termijn exact wat er per bar is geconsumeerd en wat het verlies per gebruikte literfles is geweest.

Duurzaamheid

Loc7000 doet groen.

Organisatoren van evenementen moeten vanaf medio 2023 kunnen aantonen dat minimaal 75 procent (oplopend tot 90 procent in 2027) van de gebruikte wegwerpbekers retour komt en hoogwaardig wordt gerecycled. Feitelijk zijn dan alleen nog PET-bekers en herbruikbare bekers toegestaan.

Loc7000 neemt deze uitdaging zeer serieus. Vandaar dat we ons hebben aangesloten bij de Plastic Promise Community. Reeds heeft Loc7000 ervaring opgedaan met diverse bekerretoursystemen en met het werken met zowel hardcups als softcups op evenementen. Hier blijft het niet bij, want ook blik en food disposables nemen we hierin mee om naar een totaaloplossing toe te werken.

Better together.

Plastic Promise

Een platform ter vermindering van het gebruik van wegwerpplastic in de evenementenindustrie.

The Rubbish Project

Een wereldwijd platform waarmee bedrijven kunnen overstappen naar een circulair model.

Huhtamaki

Wereldwijd dé specialist in duurzame fiber/pulp verpakkingen.

“Al jaren is het bewustzijn van milieuvriendelijke en afbreekbare disposables bij ons in scope. Met aangescherpte wet- en regelgeving brengen we dit, samen met de branche, tot een hoger niveau.”

DAAN VRIJALDENHOVEN, PROJECTSPECIALIST F&B

Vragen? We helpen je graag.